Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdehandlingar, bedriva catering, vinhandel, författande av litteratur inom matlagning och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 953 | 7 231 | 4 679 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 828 | 2 560 | 1 485 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 522 | 2 567 | 1 485 |
Årets resultat (tkr) | 310 | -227 | -17 |
Summa tillgångar (tkr) | 11 692 | 13 738 | 4 935 |
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 953 | 7 231 | 4 679 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 828 | 2 560 | 1 485 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 522 | 2 567 | 1 485 |
Årets resultat (tkr) | 310 | -227 | -17 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 9 971 | 9 879 | 642 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 720 | 3 859 | 4 293 |
Tillgångar (tkr) | 11 692 | 13 738 | 4 935 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 432 | 122 | 350 |
Obeskattade reserver (tkr) | 130 | 3 350 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 11 129 | 13 616 | 1 235 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 11 692 | 13 738 | 4 935 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 651 | 2 410 | 1 560 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 16.7% | 35.4% | 31.7% |
Soliditet | 4.5% | 0.9% | 56.0% |
Kassalikviditet | 14.2% | 26.0% | 347.6% |
Tina Nordström AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är T.E.A.M. i Ramlösa AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdehandlingar, bedriva catering, vinhandel, författande av litteratur inom matlagning och därmed förenlig verksamhet.